EB-85 STYRET 

Finn Erik Øverli

Styreleder

Finn Erik er en stødig styreleder som jobber for å få til en god utvikling i EB-85 samtidig som vi vokser. Finn Erik har to aktive basketungdommer i huset og får med seg det meste som skjer innen basketmiljøet. 

Elisabeth Deisz

Kasserer / Styremedlem

Elisabeth er et sterkt tilskudd til styret i EB-85. I familien Deisz er det basket både sent og tidlig med tre aktive barn, og Elisabeth bidrar med mange gode ideer til forbedringer, er strukturert og handlingsorientert. 

Lars Hergot

Styremedlem

Lars Hergot har sammen med resten av styret, vært primus motor i revitaliseringen av EB-85. Lars er en driftig kar, som i tillegg til å drive eget firma, gjør en kjempejobb for klubben. Han er sosial og hyggelig, så hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt.

Lars er vår kontaktperson mot Bærum kommune. 

Hanne Johansson

Styremedlem

Hanne er en alltid blid og serviceinnstilt. Hun får alle til å føle seg velkomne i klubben. Hanne er sponsor- og dugnadsansvarlig som er viktig for inntektene til klubben.

Lidija Alme

Styremedlem

Lidia er oppvokst i Montenegro og er selvfølgelig basketinteressert. Lidija er vårt bindeledd til alle lagkontaktene og bidrar til å skaffe trenere. 

Please reload