• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

EB-85 STYRET 

Finn Erik Øverli

Styreleder

Finn Erik er en stødig styreleder som jobber for å få til en god utvikling i EB-85 samtidig som vi vokser. Finn Erik har to aktive basketungdommer i huset og får med seg det meste som skjer innen basketmiljøet. 

Elise Kahrs Gisholt

Kasserer/styremedlem

Elise Kahrs Gisholt er en av mange hyggelige bergensere i klubben. Hun smiler alltid og er superlett å prate med. Elise er også ansvarlig for økonomien i klubben.

Lars Hergot

Styremedlem

Lars Hergot har sammen med resten av styret, vært primus motor i revitaliseringen av EB-85. Lars er en driftig kar, som i tillegg til å drive eget firma, gjør en kjempejobb for klubben. Han er sosial og hyggelig, så hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt.

Lars er vår kontaktperson mot Bærum kommune. 

Hanne Johansson

Styremedlem

Hanne er en alltid blid og serviceinnstilt. Hun får alle til å føle seg velkomne i klubben. Hanne er sponsor- og dugnadsansvarlig som er viktig for inntektene til klubben.

Lidija Alme

Styremedlem

Lidia er oppvokst i Montenegro og er selvfølgelig basketinteressert. Lidija er vårt bindeledd til alle lagkontaktene og bidrar til å skaffe trenere. 

Elisabeth Deisz

Styremedlem

Elisabeth er et sterkt tilskudd til styret i EB-85. I familien Deisz er det basket både sent og tidlig med tre aktive barn, og Elisabeth bidrar med mange gode ideer til forbedringer, er strukturert og handlingsorientert. 

Please reload